Tors,Fre,Lör

Torsdag:
Började dagen med att vara på Gfrk! Longerade och inridning av häst! Och det gick jättebra. Sen åkte vi till skolan för att äta och det blev donken... Hade sedan Gympa men Janne var sjuk så jag åkte hem. Vilade lite och sen tog jag bussen till stallet. Hade hoppträning, och det gick jättebra! Mighty hoppade av lite för tidigt idag men det löste vi i slutet. Så jag och Larry var nöjda. Sen hem och duscha och sova.

Fredag:
Ledig idag. Jättehärligt! 
Åkte till stan för att hämta ut en kjol till Mamma, sen till biltema så att älskling kunde köpa bilrutetorkare. Sen skynda till kungsbacka för hämta ut mammas julklapp. Och sen till stallet. Monica hade redan tagit in Mighty och börjat ta av honom skona. Pratade med henne medans Mighty blev skodd. Och hon var lika trevlig som alltid. Åkte sedan hemma för att göra sej iordning. Åkte till kiosken för att pizza och tog sedan moppen till Agge för att festa. Hade det jättetrevligt! Bestämde även att vara där på nyår :) Sedan hem och sova.

Lördag:
Vaknade vid elva, riktigt skönt! Tog på sej ridkläderna och åkte till stallet. Rykte Mightys man, och det blev inte så jättebra, men ska fortsätta imon. Så blir det nog bättre. Konditionstränade Mighty och han gick verkligen jättebra. Tyckte nog att det var skönt att sträcka lite på sej! Sen hämtade Älskling mej och vi åkte till kungsbacka för att köpa hönät på Börjes men dom hade redan stängt:( Men åkte i stället till ÖoB för att köpa billigt tvättmedel. Och självklart så är det 70% på utgående hästartiklar och det var verkligen jättebilligt. 17 kr för ett fleecetäcke?!? Helt otroligt!
Åkte hem och lämnade sakerna och åkte till Madde som hade inflyttningsfest, och det var väldigt trevligt:) Bytte med Elin så att jag fick kvällsfodringen. Åkte hem och vek lite tvätt och lagade mat. Och nu sitter jag här och ska strax äta och sen blir det väl att duscha och sova:)

En bild på mej och Mighty från i somras :)

 


Kommentarer
Postat av: Michaela :)

Mysiga dagar... :) Den nya Madde i eran klass? Har hon flyttat till abg?

2009-12-14 @ 02:20:18
Postat av: Pillan :)

Nää, en tjej i stallet:)

2009-12-14 @ 22:30:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0